Liefde voor Liefde | Wij creëren unieke trouwlocaties

Bel 06 1053 3589 | info@liefdevoorliefde.nl

And the winner is.... @xdieudonnee

van harte gefeliciteerd met je prijs!!!

Bed & Breakfast De Lichtboei

Win een fantastische huwelijksovernachting bij Bed & Breakfast ‘De Lichtboei’.
Bed & Breakfast ‘De Lichtboei’ biedt je de ultieme combinatie van natuur, ontspanning en comfort.  Gelegen op de Veluwe is deze bed & breakfast de perfectie plek om te ontwaken na een geweldige huwelijksnacht. Zowel de omgeving als de accommodatie ademen ontspanning.

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op deze geweldige huwelijksovernachting moet je het volgende doen.  Vul het formulier in en like onze beide Instagram pagina’s.  Het zou leuk zijn als je onder het instagrambericht over deze actie vertelt waarom jullie of een ander bruidspaar zouden moeten winnen.  Op deze manier ding je automatisch mee naar deze geweldige, romantische prijs.

Wanneer is de uitslag?

De winnaar van deze wedstrijd zal door de medewerkers van Liefde voor Liefde op 27 oktober 2023 worden getrokken. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Hoe wordt de winnaar op de hoogte gesteld?

Wij zullen de winnaar van deze romantische overnachting persoonlijk op de hoogte stellen per e-mail of telefonisch. Tevens zullen wij de naam van de winnaar publiceren op onze website en Instagram.

Neem een kijkje bij Bed & Breakfast De Lichtboei